Loopbaanbegeleiding

Ons persoonlijk leven, onze mentale en fysieke gezondheid hangen nauw samen met onze loopbaan. Er is een wederzijdse beïnvloeding.

Als het niet goed gaat op ons werk dan krijgen we stress en allerlei klachten. Anderzijds als we geconfronteerd worden met problemen in ons persoonlijk leven dan heeft dit een impact op onze prestaties op de werkvloer.

Life Work

 

In een traject van 7 uur gaan we je persoonlijk begeleiden. We brengen niet enkel jouw competenties, kwaliteiten en talenten in kaart maar we zoeken ook manieren waarop jij terug met goesting kan gaan werken.

Ben je langdurig ziek geweest? Dan is de stap naar terug gaan werken ontzettend groot want na een ziekte ben je dikwijls een ander mens geworden. We helpen je bij de voorbereidingen op je reïntegratie. Als je dit wil dan kunnen we ook met je werkgever gaan praten om de reïntegratie zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Ben je mantelzorger? Het is niet evident om je werk te combineren met de zorg voor iemand. Zorgen voor jezelf is ook belangrijk! In een traject van 7 uur zoeken we samen uit op welke manier je alles efficiënt kan combineren.

Loopbaanbegeleiding is een persoonlijk en vertrouwelijk traject. Jouw werkgever komt nooit te weten dat je dit traject volgt.

We werken samen met de VDAB om jou een traject loopbaanbegeleiding aan te bieden. Je vindt hier meer informatie over door op deze link te klikken: VDAB Loopbaanbegeleiding

 

VDAB Loopbaanbegeleiding

 

Mental Care logo

 

Kijk naar dit leuke filmpje